Αλμπέρτο Μαλεζάνι: Επιστρέφει στους πάγκους;; - RESPORTER.GR
Αλμπέρτο Μαλεζάνι: Επιστρέφει στους πάγκους;;

Αλμπέρτο Μαλεζάνι: Επιστρέφει στους πάγκους;;

Share This
Ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού, ο άνθρωπος από τον οποίο όλοι θα θυμούνται την απίστευτη «έκρηξή» του σε συνέντευξη Τύπου μετά από ματς με τον Ηρακλή στη Λεωφόρο, αν και μάλλον είναι απόλυτα ξεπερασμένος για το ποδόσφαιρο του 2017, δεν σταματά να ελπίζει στην επιστροφή του στους πάγκους.

Ο Ιταλός κόουτς που τελευταία φορά δούλεψε το 2014 στη Σασουόλο, μίλησε στο tuttomercatoweb και όταν η κουβέντα κινήθηκε γύρω από την εθνική ομάδα της Ιταλίας και τα δικά του σχέδια, είπε:

«Μου αρέσει να βλέπω την εξέλιξη του ποδοσφαίρου στην πάροδο των ετών. Θα ήθελα πολύ να αναλάβω μια εθνική ομάδα, αλλά ξέρω πόσο δύσκολο είναι. Κάποιες φορές, η εθνική ομάδα μπορεί να περιλαμβάνει και την ακολουθία μιας συγκεκριμένης πολιτικής... Πρέπει να γνωρίζουμε τα πάντα γύρω από τον τρόπο λειτουργίας και τις επιρροές. Μου λείπει το γήπεδο και ξέρω ότι έκανα κι εγώ λανθασμένες επιλογές με ορισμένες ομάδες στις οποίες δεν μπορούσα να δείξω κάτι θετικό».

Έτσι με αυτήν την... έμμεση αναφορά στην εθνική ομάδα της Ιταλίας, ο πολύπειρος κόουτς φαίνεται πως... δηλώνει διαθέσιμος, για μία ενδεχόμενη επιστροφή του στους πάγκους!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου