Το... «τρελό» σενάριο για Ρέτσο ενόψει καλοκαιριού! - RESPORTER.GR
Το... «τρελό» σενάριο για Ρέτσο ενόψει καλοκαιριού!

Το... «τρελό» σενάριο για Ρέτσο ενόψει καλοκαιριού!

Share This
«Καυτό» αναμένεται να είναι (και) το καλοκαίρι του 2018, για τον Παναγιώτη Ρέτσο σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες.Μέχρι ο Κώστας Μήτρογλου να συμπληρώσει τα χρόνια που χρειάζεται, προκειμένου τα χρήματα που θα δώσει η Μαρσέιγ στην Μπενφίκα, να ξεπεράσουν τα 22 εκατομμύρια, η μεταγραφή του Παναγιώτη Ρέτσου θα είναι η πιο ακριβή Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Θα περίμενε κανείς λοιπόν πως η Μπάγερ Λεβερκούζεν, έχοντας δαπανήσει τόσα χρήματα, θα ήθελε να κρατήσει για πολλά χρόνια τον Έλληνα αμυντικό στο ρόστερ της.

Το contra.gr όμως παρουσιάζει μία διαφορετική εκδοχή, αναφέροντας πως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο 19χρονος στόπερ, το καλοκαίρι να γράψει και άλλη μεταγραφή στο ενεργητικό του. Φυσικά με ποσό μεγαλύτερο των 22 εκατομμυρίων…

Αν κάτι τέτοιο συμβεί, τότε ο πιθανότερος προορισμός του θα είναι η Αγγλία. Βλέπετε οι ομάδες εκεί τον γνωρίζουν, καθώς τον είχαν στα ραντάρ τους από τότε που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται να ενδιαφερθούν ξανά.

Πόσω μάλλον από τη στιγμή που θα έχει δείξει το ταλέντο και τις ικανότητές του, όχι στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά στην Bundesliga.

Βέβαια, το συγκεκριμένο σενάριο δεν φαντάζει και τόσο ποτέ, αλλά με τον τρόπο που ξοδεύουν τα χρήματα οι αγγλικές ομάδες, τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου