Το νέο... «αγκάθι» για τον Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό! - RESPORTER.GR
Το νέο... «αγκάθι» για τον Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό!

Το νέο... «αγκάθι» για τον Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό!

Share This
Στον Παναθηναϊκό οφείλουν να αποδεχτούν όλοι ότι το μέλλον της ομάδας είναι συνδεδεμένο με τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών της, που ναι μεν μπορεί να είναι πολύ χρήσιμοι στον Μαρίνο Ουζουνίδη, αλλά είναι και οι μοναδικοί που θα μπορούσαν να φέρουν χρήματα στα ταμεία.Σε αυτή τη λογική έχει βγει στη βιτρίνα και ο Λούκας Βιγιαφάνιες, που σε λίγο καιρό θα έχει στη διάθεσή του το κοινοτικό του διαβατήριο και, ρεαλιστικά, έχει τις περισσότερες πιθανότητες να πιάσει ένα καλό ποσό.

Χρήματα που είναι χρήσιμα στον Παναθηναϊκό και, πλην του Χουλτ, δεν μπορεί εύκολα να φέρει άλλος ποδοσφαιριστής...

Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν αναφέρουν ότι όντως υπάρχει κινητικότητα για τον Αργεντινό και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι φημολογείται η ύπαρξη ενδιαφέροντος από τη Ναντ.

Mόλις χθες, άλλωστε, ρεπορτάζ του butfootballclub.fr ανέφερε ότι η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι ενδιαφέρεται για τον Βιγιαφάνιες, ενόψει Γενάρη!

Ο Ιταλός τεχνικός, σύμφωνα πάντα με το ξένο δημοσίευμα, του τηλεφώνησε προσωπικά για να του εκδηλώσει το ενδιαφέρον της ομάδας του, ενώ υπήρχε αναφορά και στο κοινοτικό διαβατήριο που θα αποκτήσει...

Φαίνεται ότι υπάρχει καπνός που μπορεί να φέρει... φωτιά στον Παναθηναϊκό, με δεδομένο μάλιστα ότι οι Πράσινοι είναι έτοιμοι να πουλήσουν όποιον παίκτη μπορεί να εξασφαλίσει καλό ποσό...

Πηγή: sportdog.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου