Συνάντηση... «βόμβα» Κωνσταντίνου-Βαρδινογιάννη για το μέλλον του Παναθηναϊκού! - RESPORTER.GR
Συνάντηση... «βόμβα» Κωνσταντίνου-Βαρδινογιάννη για το μέλλον του Παναθηναϊκού!

Συνάντηση... «βόμβα» Κωνσταντίνου-Βαρδινογιάννη για το μέλλον του Παναθηναϊκού!

Share This
Ραντεβού με τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιώργο Βαρδινογιάννη φαίνεται πως είχε ο νυν πρόεδρος του «τριφυλλιού», Βασίλης Κωνσταντίνου.Πιο συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν την Τετάρτη το βράδυ και το θέμα συζήτησης ήτα, τι άλλο φυσικά, το μέλλον του Παναθηναϊκού

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» ζήτησε από τον άλλοτε ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ οικονομική βοήθεια άμεσα, καθώς η κατάσταση έχει φτάσει στο...αμήν και τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα.

Απελευθερώστε τη δύναμη ενός αδίστακτου στρατού Βίκινγκ, κάντε επιδρομές σε πόλεις για πόρους και γίνετε ο πιο ατρόμητος Jarl σε όλο τον Βορρά! Εάν θέλετε να κάνετε τους εχθρούς σας να φοβούνται κάθε κίνηση σας, θα χρειαστεί να σχεδιάσετε τις δικές σας μοναδικές στρατηγικές μάχης.

Ο «καπετάνιος» άκουσε πάρα πολύ προσεκτικά όλα όσα του είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ωστόσο η απάντηση του ήραν αρνητική. Τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένεια του δεν θέλουν να αναμειχθούν ξανά στα κοινά του Παναθηναϊκού πράγμα, βέβαια, που είναι γνωστό εδώ και χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου