Ποια ελληνική ομάδα αξιώνει πρόταση 5.000.000 ευρώ για τον Μπέργκ; - RESPORTER.GR
Ποια ελληνική ομάδα αξιώνει πρόταση 5.000.000 ευρώ για τον Μπέργκ;

Ποια ελληνική ομάδα αξιώνει πρόταση 5.000.000 ευρώ για τον Μπέργκ;

Share This
Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να αποκτηθεί από μεγάλη ελληνική ομάδα ο Μάρκους Μπέργκ τον ερχόμενο Ιανουάριο.Πιο συγκεκριμένα, το όνομα του Σουηδού πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού, και νυν της Αλ-Αίν, "παίζει" έντονα για τον ΠΑΟΚ!

Ο μεγαλομέτοχος των Κυπελλούχων, Ιβάν Σαββίδης, φαίνεται πως αναζητά έναν ποδοσφαιριστή με τα προσόντα του Σουηδού στράικερ, προκειμένου να πλαισιωθεί ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς ή ακόμα και να αντικατασταθεί, σε περίπτωση που πωληθεί.

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, ο "δικέφαλος" θα πρέπει να πληρώσει την ρήτρα που έχει βάλει ο Παναθηναϊκός στην Αλ Αίν, σε περίπτωση που ο Μπέργκ πωληθεί σε άλλη ελληνική ομάδα.

Η ρήτρα αυτή ανέρχεται σε ένα ποσό της τάξης των 5.000.000 ευρώ! Η αλήθεια είναι ότι μία τέτοια εξέλιξη θα δώσει μια "τεράστια" (οικονομική) ανάσα στο "τριφύλλι" και έτσι, ενδεχομένως, να βγάλει την ομάδα από τον...κόπο να πουλήσει τη μισή της βασική ενδεκάδα.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το όλο σενάριο είναι (λίγο έως πολύ) ακραίο. Αφενός ο Μάρκους Μπέργκ είναι ποδοσφαιριστής που, πάντοτε, "τιμάει" το συμβόλαιο του και αφετέρου ο ΠΑΟΚ θα πρέπει (όπως είπαμε και παραπάνω) να αξιώσει αρκετά εκατομμύρια ευρώ για χάρη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου