Όταν ο Μόντριτς γινόταν... «ερυθρόλευκος» - RESPORTER.GR
Όταν ο Μόντριτς γινόταν... «ερυθρόλευκος»

Όταν ο Μόντριτς γινόταν... «ερυθρόλευκος»

Share This
Το καλοκαίρι του 2007, ο 21χρονος Κροάτης είχε μπει στο… μάτι των “ερυθρόλευκων” που έκαναν κίνηση για την απόκτησή του.


Η απόκτηση του Λούκα Μόντριτς αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός για όλες τις ελληνικές ομάδες, όμως μία από αυτές είχε κινηθεί για την απόκτησή του.

Ο λόγος για τον Ολυμπιακό, ο οποίος αποκάλυψε το site to10.gr είχε κινηθεί για την απόκτησή του, το 2007…


Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει…


Καλοκαίρι του 2007 λοιπόν και ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την προετοιμασία του στο Ζέεφελντ, με τον Ίλια Ίβιτς τεχνικό διευθυντή και τον Λεμονή στην άκρη του «ερυθρόλευκου» πάγκου. Λίγες μέρες νωρίτερα έχει ολοκληρωθεί η πώληση του Καστίγιο στη Σαχτάρ και στα ταμεία του Ολυμπιακού μπαίνουν 16 εκ. ευρώ.
Οι μεταγραφές δίνουν και παίρνουν και στο μεγάλο λιμάνι επικρατεί ντελίριο ενθουσιασμού για τις κινήσεις των πρωταθλητών. Ο Ολυμπιακός δαπανά μεγάλα ποσά για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του και ξεκινά το «χτίσιμο» μιας νέας ομάδας.


Αρχές Αυγούστου εκείνης της χρονιάς, θα «πέσει στο τραπέζι» και το όνομα ενός 22χρονου Κροάτη, που κάνει πράματα και θάματα στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Καλά καταλάβατε, Λούκα Μόντριτς.
Ο Ολυμπιακός προχωράει το θέμα έχοντας ρωτήσει τους κατάλληλους ανθρώπους για να ολοκληρωθεί το scouting report και ο Γιώργος Λούβαρης μιλά στο τηλέφωνο με τον άνθρωπο που χειρίζεται τα μεταγραφικά της κροατικής ομάδας. Ο στενός συνεργάτης του Σωκράτη Κόκκαλη επισημοποιεί το «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον, αλλά η απάντηση απ’ την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής δεν αφήνει και περιθώρια…αισιοδοξίας


“Είμαστε σε συζητήσεις με ομάδες για τον Λούκα και μάλιστα την επόμενη εβδομάδα είναι προγραμματισμένο κι ένα ραντεβού στο Λονδίνο. Αν ενδιαφέρεστε θα πρέπει να γίνει άμεσα μια προσφορά γιατί στην Αγγλία θα συζητήσουμε με την Τότεναμ, η οποία μας δίνει 11 εκ. ευρώ”.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου