Οι «φευγάτοι» του Ολυμπιακού και η «βόμβα» που είναι στα «σκαριά»! - RESPORTER.GR
Οι «φευγάτοι» του Ολυμπιακού και η «βόμβα» που είναι στα «σκαριά»!

Οι «φευγάτοι» του Ολυμπιακού και η «βόμβα» που είναι στα «σκαριά»!

Share This
Μετράμε αντίστροφα για την μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και το μόνο σίγουρο είναι πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού γνωρίζουν πάρα πολύ καλά πως η ομάδα χρειάζεται αλλαγές ενόψει συνέχειας.Η αρχή αναμένεται να γίνει από την θέση του σέντερ φορ. Τόσο ο Τζούρτζεβιτς, όσο και ο Εμενίκε δεν έχουν αποδώσει, έως τώρα, τα αναμενόμενα γεγονός που κάνει τον Καρίμ Ανσαριφάρντ την μοναδική αξιόπιστη λύση στη γραμμή κρούσης των πρωταθλητών.

Μία άλλη θέση στην οποία αναμένεται να υπάρξουν άμεσες αλλαγές είναι αυτή του αμυντικού μέσου. Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν, ο Ολυμπιακός έχει θέσει ως προτεραιότητα να "λύσει" τα συμβόλαια των Μάρτινς και Ζντίελαρ και να "διακόψει" τον δανεισμό του Σιώπη στον Πανιώνιο, φέρνοντας τον πίσω.

Τέλος, όσον αφορά το κομμάτι των αποχωρήσεων, αρκετά πιθανό είναι να αποτελέσει παρελθόν ο Μίλιτς και να κινηθεί ο Ολυμπιακός για αντικαταστάτη του στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Σχετικά με τις κινήσεις που, αναμένεται, να γίνουν από την πλευρά των Πειραιωτών ο Νο1 στόχος δεν είναι άλλος από τον Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος στράικερ είναι "φευγάτος" από την Έβερτον, ωστόσο η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι. Εκτός των δυσκολιών που υπάρχουν από την πλευρά του παίκτη και της ομάδας του, θα πρέπει να λυθούν κι άλλα ζητήματα εντός του Ολυμπιακού. Αυτό είναι η "εκκαθάριση" (όπως είπαμε παραπάνω) του ρόστερ. Κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι, διότι τα συμβόλαια των Τζούρτζεβιτς και Εμενίκε μόνο...αμελητέα δεν είναι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου