«Μετακομίζει» στο Καυτανζόγλειο ο ΠΑΟΚ! - RESPORTER.GR
«Μετακομίζει» στο Καυτανζόγλειο ο ΠΑΟΚ!

«Μετακομίζει» στο Καυτανζόγλειο ο ΠΑΟΚ!

Share This
Έτοιμος να αλλάξει έδρα από την νέα αγωνιστική περίοδο, έως ότου ολοκληρωθεί η νέα Τούμπα, φαίνεται πως είναι ο ΠΑΟΚ!Όπως δήλωσε σήμερα ο Απόστολος Μητιντζής, πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Καυτανζογλείου, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών θα οριστικοποιηθούν από τον Φλεβάρη του 2018. Πρέπει, δε, να τονίσουμε ότι σήμερα το πρωί βρέθηκαν άνθρωποι του "δικεφάλου" στο γήπεδο, προχωρώντας σε λεπτομερή έλεγχο όλων των χώρων του σταδίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ.Μητιντζής:

«Δεν μπορεί να δοθεί αποκλειστικά μόνο στον ΠΑΟΚ το Καυτανζόγλειο επειδή είναι εθνικό στάδιο. Μπορεί να το δηλώσει ως έδρα ακόμη και ο Πανσερραϊκός. Μέχρι τον Φεβρουάριο, πάντως, θα τρέξουν οι εξελίξεις και θα ολοκληρωθούν οι συζητήσεις και οι επαφές με τον ΠΑΟΚ. Υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές. Σίγουρα θα γίνουν κάποια βελτιωτικά έργα, τα οποία θα καλύψει ο ΠΑΟΚ, ενώ θα έχουμε σημαντικά έσοδα από τη χρήση του γηπέδου από τον Δικέφαλο. Η χρήση θα δοθεί στον ΠΑΟΚ για 2+1 χρόνια»

Είναι γνωστό ότι θα γίνουν έργα και αλλαγές στο γήπεδο ενόψει της χρήσης του από τον ΠΑΟΚ, που θα μετακομίσει στο Καυτανζόγλειο το καλοκαίρι ό,τι κι αν γίνει, γνωρίζοντας ότι το εθνικό στάδιο δηλώνεται ως έδρα και από τον Ηρακλή, αλλά ακόμη και ως δεύτερη έδρα από τον Άρη.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου