Η συμφωνία που δίνει...«ανάσα» ( ; ) στον Παναθηναϊκό! - RESPORTER.GR
Η συμφωνία που δίνει...«ανάσα» ( ; ) στον Παναθηναϊκό!

Η συμφωνία που δίνει...«ανάσα» ( ; ) στον Παναθηναϊκό!

Share This
Τροφή για διάφορα σενάρια έδωσε η παρουσία εκπροσώπων φαρμακευτικής εταιρίας στο γήπεδο της Λεωφόρου.Πολλοί έσπευσαν να χαρακτηρίσουν την εταιρία του Σταύρου Δέμου (γνωστή και ως "Demo") ως την επόμενη πηγή ρευστού για τον Παναθηναϊκό, σε μια πολύ δύσκολη οικονομικά περίοδο για την ομάδα, ωστόσο η τοποθέτηση των Πράσινων ανάβει... κόκκινο.

Οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" επιβεβαίωναν τις συζητήσεις με τον συγκεκριμένο όμιλο, όμως διέψευδαν ότι υπάρχει κάποιου είδους χορηγική συμφωνία, ή ανάμειξη στην μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ. Απλά έκαναν λόγο για μελλοντική συνεργασία, με κάποιες παρουσιάσεις από πλευράς Demo στο "Απόστολος Νικολαϊδης".

Παρόλα αυτά, η αλήθεια φαίνεται πως βρίσκεται κάπου στη μέση. Η πρεμούρα του Παναθηναϊκού να σπεύσει να "κατεβάσει" το θέμα δείχνει πως κάτι τρέχει με την γνωστή εταιρία.

Το ενδιαφέρον της μοιάζει να είναι χειροπιαστό, φυσικά όχι για αγορά μετοχών, αλλά για κάποιου είδους οικονομική ενίσχυση της πράσινης ΠΑΕ.

Στο "τριφύλλι" δεν θέλουν να δώσουν περαιτέρω δημοσιότητα στο θέμα, καθώς κάτι τέτοιο δεν επιθυμεί ούτε ο ιδιοκτήτης της και ο λόγος είναι απλός: όπως συμβαίνει σε τέτοια περίπτωση, δημιουργούνται πολλές προσδοκίες στα μάτια του κόσμου και αυτό είναι κάτι που επιθυμούν να αποφύγουν στον Παναθηναϊκό.

Το σίγουρο είναι πως κάτι τρέχει ανάμεσα στο "τριφύλλι" και την Demo και μένει να δούμε τις επόμενες ημέρες που θα οδηγηθεί αυτή η υπόθεση.

Πηγή: sportdog.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου