Αλλαγές στο όριο Ελλήνων παικτών σε αποστολή και αγώνες - RESPORTER.GR
Αλλαγές στο όριο Ελλήνων παικτών σε αποστολή και αγώνες

Αλλαγές στο όριο Ελλήνων παικτών σε αποστολή και αγώνες

Share This
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου σκέφτεται σοβαρά να βάλει όριο για την παρουσία γηγενών παικτών τόσο στο ρόστερ όσο και στην ενδεκάδα των ομάδων.


Όπως αναφέρει η Live Sport την Δευτέρα θα γίνει η πρώτη συνάντηση μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών θα συζητηθούν τα εξής θέματα:


1) Θέσπιση υποχρεωτικού κριτηρίου που θα προβλέπει τη συμμετοχή έξι ποδοσφαιριστών με δικαίωμα συμμετοχές στις ελληνικές Εθνικές ομάδες στη 18αδα κάθε αγώνα.

2) Εναλλακτικά επιβολή δήλωσης κλειστού 25μελους ρόστερ για ποδοσφαιριστές άνω των 20 ετών (όπως ισχύει σε αρκετά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως Αγγλία, Ισπανία, Βέλγιο κ.α.) με υποχρεωτικό όρο συμπερίληψης στο ρόστερ τουλάχιστον οκτώ παικτών με δικαίωμα συμμετοχές στις ελληνικές εθνικές ομάδες.

3) Θέσπιση υποχρεωτικού ορίου χρησιμοποίησης τριών ποδοσφαιριστών με δικαίωμα συμμετοχής στις ελληνικές Εθνικές ομάδες στην αρχική ενδεκάδα σε κάθε αγώνα της Super League.

4) Πρόταση της Nova για τροποποίηση των κριτηρίων διανομής των ποσών τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Θέσπιση συμπληρωματικού κριτηρίου με βάση το οποίο ένα μεγάλο μέρος του ποσού θα κατανέμεται στις ομάδες αναλογικά με τη χρησιμοποίηση Ελλήνων ποδοσφαιριστών στους αγώνες τους στην Super League.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου