«Κούγια φύγε»! (pics) - RESPORTER.GR
«Κούγια φύγε»! (pics)

«Κούγια φύγε»! (pics)

Share This
Πορεία στο κέντρο της Λάρισας πραγματοποίησαν, περίπου, 2.000 φίλαθλοι της ΑΕΛ, ζητώντας από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Αλέξη Κούγια, να αποχωρήσει από τον σύλλογο.Αξίζει, βέβαια, να επισημάνουμε πως ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί», δεν άφησε ασχολίαστο το εν λόγω γεγονός, απαντώντας (δις) σε σκληρό ύφος.

Αναλυτικά η πρώτη δήλωση του κ.Κούγια:

«Πληροφορήθηκα τις ηλικίες και τον αριθμό των συμμετεχόντων στο συλλαλητήριο και λόγω κάποιων γνωστών ιδιαιτεροτήτων των διοργανωτών, έμαθα ότι διερευνάται από την Εισαγγελία Ανηλίκων Λαρίσης η διάπραξις του αδικήματος της αποπλανήσεως ανηλίκων κατά συρροή. 

Όχι κι έτσι! 

Πολύ γέλιο ρε παιδιά να μη γεμίζετε λεωφορείο σε μια πόλη 200.000 και σε ένα νομό 300.000 κατοίκων. 

Με πολύ αγάπη και κατανόηση, 

Αλέξης Κούγιας».

Αναλυτικά (και) η δεύτερη δήλωση του κ.Κούγια:

«Με ενημέρωσαν για μια ανάρτηση την όποια έκανε κάποιος Χάρης Γεωργούλας, ο οποίος έμαθα ότι εργαζόταν επί Πηλαδάκη ως εκπρόσωπος τύπου στην ΠΑΕ ΑΕΛ. 

Θέλω να πιστεύω ότι είναι συνωνυμία και δεν είναι το ίδιο πρόσωπο που επί δύο χρόνια με παρακαλάει να τον προσλάβω ως εκπρόσωπο τύπου στην ΠΑΕ ΑΕΛ στη θέση του κ. Καλογιάννη με δύο κατοστάρικα το μήνα, γιατί έχει οικονομικά προβλήματα. 

Ρε κάτι σκουπίδια που υπάρχουν στην κοινωνία... 

Ο ένας θέλει να προσλάβουμε την γκόμενα του, γιατί την είχε κι ο Πλεξίδας, ο άλλος παρακαλάει και μετά στεναχωριούνται, γιατί στο συλλαλητήριο πήγαν κάτι αποπλανημένα παιδάκια και κάποιοι με κουκούλες πικραμένοι κι απογοητευμένοι από τη ζωή τους από όλη την Ελλάδα. 

Με πολύ κατανόηση κι εκτίμηση, 

Αλέξης Κούγιας 

Υ.Γ. Όσο για την εκτίμηση της αστυνομίας για τον αριθμό των συμμετεχόντων εκείνο που έχω να πω είναι: "Περαστικά κ.Αγάκο για την αθώωση των δημοσιογράφων που γράψανε πόσους αξιόλογους και μορφωμένους αξιωματικούς φάγατε για να γίνετε επικεφαλής της Αστυνομίας στη Λάρισα με μόνα προσόντα το ανώτατο πτυχίο συνδικαλιστού και το απολυτήριο γυμνασίου"».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου