Κι άλλος βασικός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού στην «πόρτα της εξόδου»! - RESPORTER.GR
Κι άλλος βασικός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού στην «πόρτα της εξόδου»!

Κι άλλος βασικός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού στην «πόρτα της εξόδου»!

Share This
Ακόμα ένα βασικό στέλεχος του φετινού Παναθηναϊκού βρίσκεται στην λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών, σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες.Ο λόγος για τον Ουσμάν Κουλιμπαλί, για τον οποίο, εδώ και λίγο καιρό, αναζητούνται επίδοξοι...αγοραστές ενόψει Ιανουαρίου.

Οι πρώτες φήμες έκαναν λόγο για ομάδες από το Βέλγιο, χωρίς, παρόλα αυτά, να βρεθεί κάτι το αξιόλογο εκεί. Έπειτα, έγιναν ορισμένες επαφές (και) με Αγγλικές ομάδες, οι οποίες δεν είχαν κάποιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Η τελευταία εξέλιξη για τον Αφρικανό μπακ, σύμφωνα με πληροφορίες, έρχεται από τη Γαλλία.

Ο ίδιος ο Κουλιμπαλί γνωρίζει πολύ καλά ότι κατά πάσα πιθανότητα θα πωληθεί από τον Παναθηναϊκό και έτσι έχει αποφασίσει να βρει το νέο του σταθμό στην Γαλλία, καθώς πιστεύει πως και η καλύτερη προοπτική για την καριέρα του είναι και πως εκεί μπορεί να γίνει πιο εύκολα το deal, τόσο για τον ίδιο, όσο και για το "τριφύλλι"! Ενδεικτικό είναι, άλλωστε, πως ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη ενημερώσει τους ανθρώπους της ομάδας, σχετικά με την πρόθεση του.

Τέλος, θα πρέπει αν τονίσουμε ότι τα λεφτά που θα εισπράξει ο Παναθηναϊκός, από ενδεχόμενη πώληση του Κουλιμπαλί, δεν είναι και τα...τρελά! Για την ακρίβεια, σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν, μιλάμε για ένα ποσό της τάξης των 300.000 ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου