Η τελική συμφωνία Παναθηναϊκού-Μπενφίκα για τον Βλαχοδήμο! - RESPORTER.GR
Η τελική συμφωνία Παναθηναϊκού-Μπενφίκα για τον Βλαχοδήμο!

Η τελική συμφωνία Παναθηναϊκού-Μπενφίκα για τον Βλαχοδήμο!

Share This
Τελειώνει η υπόθεση μεταγραφής του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα, καθώς ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού ταξίδεψε σήμερα (10/10) στην Πορτογαλία προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στους «αετούς».Ωστόσο, τις ιατρικές εξετάσεις του θα τις περάσει αύριο (11/10) και όχι σήμερα. Όπως αύριο θα υπογράψει και το συμβόλαιό του, το οποίο θα έχει διάρκεια 4,5 χρόνων.

Όσον αναφορά τα χρήματα με τα οποία θα αμείβεται στην πορτογαλική ομάδα, αυτά θα είναι λιγότερα από 400.000 ευρώ το χρόνο, ένα ποσό το οποίο είχε διαρρεύσει τις προηγούμενες μέρες.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι τώρα, το πλάνο για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, είναι να φύγει άμεσα και να ενσωματωθεί το γρηγορότερο δυνατό στην Μπενφίκα, δηλαδή το Γενάρη και όχι το καλοκαίρι. Οι «πράσινοι» θέλουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά αυτό το σενάριο είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Ωστόσο, τίποτα δεν έχει κλείσει οριστικά πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Αναφορικά με τα χρήματα που θα πάρει ο Παναθηναϊκός από τη μεταγραφή του 23χρονου άσου, αυτά θα είναι κάτι λιγότερο από 1.500.000 ευρώ. Μάλιστα τα χρήματα αυτά θα μπουν στα ταμεία του «τριφυλλιού» την ερχόμενη Δευτέρα (16/10).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου