Η εξέλιξη που βάζει στα «σχοινιά» τον Παναθηναϊκό! - RESPORTER.GR

Breaking

16/10/17

Η εξέλιξη που βάζει στα «σχοινιά» τον Παναθηναϊκό!

Ποιος και πώς έβαλε τη σφραγίδα του στο «πτώμα» της πράσινης ΠΑΕ;Συνέβη για πρώτη φορά σε ελληνική ΠΑΕ. Η εταιρεία ορκωτών λογιστών του Παναθηναϊκού σήκωσε τα χέρια! Αρνήθηκε να συνεχίσει με τη διοίκηση Αλαφούζου, μετά από τρία χρόνια συνεργασίας. Αυτό σημαίνει ένα πράμα. Ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν είναι για φούντο, αλλά έχει ήδη φουντάρει.

Ο υπεύθυνος στα οικονομικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο κύριος Αγησίλαος Τουμαζάτος, προέρχεται από την Deloitte, την μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο στο είδος της. Από το 2014 τον Παναθηναϊκό ανέλαβε η επίσης παγκόσμια αναγνωρισμένη εταιρεία για ελεγκτικές και φορολογικές συμβουλές Grant Thorton, η οποία περισσότερο από κάθε άλλο στην Ελλάδα και τις FIFA - UEFA γνωρίζει την κατάμαυρη οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ, επί μεγαλομετόχου Αλαφούζου.

Για την ετήσια έκθεση των οικονομικών στοιχείων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που έχει ήδη υποβληθεί στην ΕΠΟ, και άρα είναι γνωστή στο υπουργείο εμπορίου και τις FIFA - UEFA, η Γκράντ Θόρτον σταμάτησε να κάνει «τα στραβά μάτια».

«Δεν επιθυμούμε να παράσχουμε γνώμη, να εισηγηθούμε οτιδήποτε σ' αυτήν την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ ΠΑΟ», έβαλε τη σφραγίδα στο πτώμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το πράμα μιλάει μόνο του. Φωνάζει, κραυγάζει μόνο του. Η Grant Thorton είδε τον καρκίνο και άφησε «απροστάτευτο» τον Παναθηναϊκό. Τι άλλο εκτός από την καταστροφή περιμένει τον Παναθηναϊκό όταν «καταδίκασε» τον ίδιον τον πελάτη της μία διεθνής αξιόπιστη εταιρεία.

Κι αυτό έγινε προφανώς διότι ο Παναθηναϊκός του μεγαλομετόχου Αλαφούζου έχει χρέη που πλέον δεν δικαιολογείται με τίποτα η αδειοδότηση του. Ακόμα, διότι η ΠΑΕ δεν ανταποκρίνεται στις οικονομικές της υποχρεώσεις, σύμφωνα με τα κοντράτα που έχει υπογράψει.

Πηγή: sportdog.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

-->