Ερνέστο γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα - RESPORTER.GR
Ερνέστο γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα

Ερνέστο γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα

Share This
Ακόμη ένα ντέρμπι στη Λεωφόρο τελείωσε και ο Ολυμπιακός, πολύ απλά δεν ήταν... Ολυμπιακός...

Παρακολούθησα την αναμέτρηση και παρατήρησα από τους ποδοσφαιριστές τους... "επαγγελματίες" ποδοσφαιριστές να μην μπορούν να σηκώσουν τη φανέλα...
0 πάθος...
0 σκέψη...
0 αντίληψη, στο που βρίσκονται...

Καλός ο Σισέ


Απογοητεύτηκα αρκετά μπορώ να πω, από τον προπονητή, τον Σερ Τάκη, ο οποίος σε ακόμη ένα παιχνίδι ξεκίνησε με ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν. Πριν ξεκινήσω να αναλύω ένα ένα τα λάθη της ομάδας, θα υμνήσω για ακόμη ένα παιχνίδι τον Σισέ... Αρκετά καλός, ειδικά στο ψηλό παιχνίδι, αν και σε μικρή ηλικία μπορεί να "πατήσει" γερά στο γήπεδο και να χτίσεις γύρω του μια γερή άμυνα.

Ανύπαρκτη άμυνα, κακές επιλογές από Λεμονή


Αλλά ποια άμυνα... Δυο ποδοσφαιριστές αξίζουν μόνο, Σισέ και Νικολάου. Αν κάποιος απο τους δύο λείψει, τότε η διαφορά φαίνεται, αρκετά μπορώ να πω. Ο Ανδρούτσος, για ακόμη ένα παιχνίδι, ήταν ανύπαρκτος. Πολλές φορές έχανε μπαλιές, δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα και να μοιράσει παιχνίδι, εν ολίγης αρκετά κακή επιλογή από τον Λεμονή. Από την άλλη ο Κώστας Φορτούνης έδειχνε ένα διαφορετικό πρόσωπο... Το ένα ήταν οτι μπορεί να δημιουργήσει και το άλλο ότι μπορεί να καταστρέψει μια επίθεση της ομάδας. Στο γκολ του Παναθηναϊκού ευθύνεται, για εμένα, ο Κούτρης, ο οποίος μάρκαρε ποδοσφαιριστή που καλυπτόταν, με αποτέλεσμα ο Βιγιαφάνες να κάνει κίνηση στην πλάτη του.


Ερνέστο που είσαι;

Σε κάτι τέτοια παιχνίδια θυμόμαστε τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τις τακτικές του. Κάτι τέτοιοι ποδοσφαιριστές δεν θα χωρούσαν καν στο ρόστερ της ομάδας... Θα τους μάθαινε να χρησιμοποιούν το μυαλό και να διαβάζουν το παιχνίδι, που κακά τα ψέματα αυτό δεν ήταν διάβασμα, σκονάκι του Λεμονή που προσπαθούσαν να αντιγράψουν τα "μαθητούδια".


Το μέλλον της ομάδας

Ολοι πλέον γνωρίζουν για το τι πρέπει να γίνει στην ομάδα μετά από αυτό το ξεκίνημα σε πρωτάθλημα... Γιατί η Ευρώπη δεν μου λέει κάτι, αν με το ζόρι κερδίζεις τη Λαμία... Μεταγραφές ΤΩΡΑ και αλλαγή προπονητή με έναν νέο Ερνέστο Βαλβέρδε, που θα σφίξει τα "ζωνάρια" στο Ρέντη. Κακές μεταγραφές φέτος, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει το... ΠΑΘΟΣ.

Μήλιος Σωτήρης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου