50.000 η συμμετοχή του Βέμερ με τον Παναθηναϊκό! - RESPORTER.GR
50.000 η συμμετοχή του Βέμερ με τον Παναθηναϊκό!

50.000 η συμμετοχή του Βέμερ με τον Παναθηναϊκό!

Share This
Με... 50 χιλιάρικα κοστολογείται κάθε επίσημη παρουσία του Γενς Βέμερ με τα πράσινα. Το συνολικό ποσό που του επιδικάστηκε μετά την προσφυγή εις βάρος του "τριφυλλιού".


Ο Γενς Βέμερ είχε καταγγείλει τη σύμβαση που είχε με τον Παναθηναϊκό προκειμένου να διασφαλίσει τα χρήματά του. Η υπόθεσή του εκδικάστηκε από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ και την Πέμπτη εκδόθηκε η απόφαση.

Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από εμφανίσεις Ποδοσφαίρου και Μπάσκετ, μπλουζάκια, ζακέτες, καπέλα, κασκόλ, αξεσουάρ, είδη δώρων, είδη σπιτιού αλλά και πολλά ακόμη Παναθηναϊκά προϊόντα. Ανδρικά, γυναικεία, βρεφικά και παιδικά, όλα υπάρχουν στο PAO SHOP!

Οι "πράσινοι" οφείλουν πλέον 497.822,15 ευρώ (με το νόμιμο τόκο) στον Γερμανό δεξιό μπακ, ο οποίος από το καλοκαίρι του 2015 που ήρθε έπαιξε μονάχα σε 10 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Αν μάλιστα το δούμε σε λεπτά είναι μόλις 831, ήτοι 1.662 ευρώ για καθένα απ' αυτά...

Τούτο σημαίνει πως κάθε παρουσία του στο γήπεδο ισοδυναμεί με... 50 χιλιάρικα. Ξέχωρα από τα χρήματα που έλαβε ως τώρα βάσει συμβολαίου.

Πάντως από τον Παναθηναϊκό θα προσφύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο προκειμένου να διασφαλίσουν πως το εν λόγω δυσθεώρατο για τα οικονομικά δεδομένα τους θα αποπληρωθεί σε δέκα δόσεις!

Πηγή: contra.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου