Κυπελλουχος Ελλαδος με... στριψιμο νομισματος! - RESPORTER.GR
Κυπελλουχος Ελλαδος με... στριψιμο νομισματος!

Κυπελλουχος Ελλαδος με... στριψιμο νομισματος!

Share This
Ήταν 9 Ιουλίου του 1969, όταν ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας μετά από... στρίψιμο μιας δεκάρας.Οι πράσινοι αντιμετώπισαν τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου και μετά από 120 λεπτά το σκόρ παρέμεινε στο 1-1, έτσι οι διαιτητές έστριψαν το νόμισμα και έβγαλαν τον νικητή.

Την επόμενη ημέρα η εφημερίδα «Αθλητική Ηχώ» απεικόνιζε τους ανθρώπους των ομάδων, οι οποίοι φαινότουσαν σαν «χαμένοι» που ένα νόμισμα έκρινε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι.

Το ιστορικό της αναμέτρησης

Παιχνίδι με πολλές φάσεις, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μοίρασαν αρκετό θέαμα. Ο Γιώργος Σιδέρης άνοιξε το σκορ στο 49', και ο Παναθηναϊκός «απάντησε» στο 55' με τον Μίμη Δομάζο, ενώ είχε προηγηθεί η αποβολή του Βίκτωρα Μητρόπουλου τέσσερα λεπτά πρίν. Στο 76' αποβλήθηκε και ο Μποτίνος από πλευράς Ολυμπιακού.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λάκης Πετρόπουλος): Οικονομόπουλος, Μητρόπουλος, Καμάρας, Σούρπης, Αθανασόπουλος, Δημητρίου, Ελευθεράκης, Ροκίδης (46' Φραντζής), Γραμμός (106' Γονιός), Δομάζος, Φυλακούρης 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θανάσης Μπέμπης): Λιαδέλης (57' Ξαρχάκος), Γκαϊτατζής, Αγανιάν, Ζαντέρογλου, Παυλίδης, Σιδέρης, Στολίγκας (67' Μίχας), Βασιλείου, Σιδέρης, Κουμαριάς, Μποτίνος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου