Παναθηναϊκός: Χωρίς καθάρο μυαλό... δεν μπορεί να πάει μακριά - RESPORTER.GR

Breaking

9/2/17

Παναθηναϊκός: Χωρίς καθάρο μυαλό... δεν μπορεί να πάει μακριά

Μπορεί τα αποτελέσματα να έρχονται για τον Παναθηναϊκό, μετά και την εκτός έδρας νίκη επί της Γαλατά στην Τουρκία, αλλά για να φτάσει στο επίπεδο να μπορεί να πάρει κι άλλα παιχνίδια μακριά από το ΟΑΚΑ πρέπει να βρει μια συνταγή....Αυτή η συνταγή λέγεται καθαρό μυαλό....Όταν η μπάλα "καίει" θα πρέπει να πάει σε ήρεμα χέρια και οι "πράσινοι" να πάνε σε παιχνίδι 5 εναντίον 5 και να βρουν στόχο.

Τις περισσότερες φορές όμως "βιάζονται", αγχώνονται και πάντα καταλήγουν σε λάθη.

Ενδεικτικό είναι, ότι έχουν φτάσει πολλές φορές στην πηγή χωρίς να πιουν νερό ,καθώς στο τέλος οι "λεπτομέρειες" που του λείπουν τους στερούν την νίκη.

Σήμερα λοιπόν, το "τριφύλλι" θα τεθεί αντιμέτωπο με την Μπάμπεργκ για την 22η αγωνιστική στο ΟΑΚΑ, με τους "πράσινους" να ξέρουν ότι αυτό το παιχνίδι δεν πρέπει να χαθεί...

Κάθε ματς από εδώ και πέρα είναι σαν τελικός διότι όσο κερδίζεις τόσο πιο ψηλά θα πλασαριστείς...

Δεν έχουμε δει ακόμα από την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ αυτά που θέλουμε να δούμε, καθώς η ομάδα μοιάζει σαν να παίζει μπάσκετ αλάνας (με πολλά περιφερειακά σουτ) παρά μυαλωμένο παιχνίδι που θα τροφοδοτήσει σωστά τον ψηλό,θα πάει σε οργανωμένο παιχνίδι με passing game.

Ένα ζητούμενο είναι αυτό. Ότι θα πρέπει, δηλαδή να βρούνε σκορ οι παίκτες του Πασκουάλ από ωραίες συνεργασίας, από Pick and Roll και όχι μόνο να σκοτώσουν τον αντίπαλο από τα 6.75.

Το πιο σημαντικό, όπως είπα και στην αρχή, είναι το μυαλό.... Να μην θολώσει η ομάδα όταν θα πρέπει, να είναι συγκεντρωμένη, να έχει μυαλό, να δει τις λύσεις που έχει και να τις πράξει σωστά.

Άμα δεν το κάνει αυτό το "τριφύλλι" απλά θα καταφέρει να φτάσει στην επόμενη φάση αλλά δύσκολα θα πάει μέχρι το Final Four....

Επιμέλεια: Γιώργος Τζαδήμας
-->