Αντετοκούνμπο: Ένα παιδί μετράει τα άστρα (pics/vids) - RESPORTER.GR
Αντετοκούνμπο: Ένα παιδί μετράει τα άστρα (pics/vids)

Αντετοκούνμπο: Ένα παιδί μετράει τα άστρα (pics/vids)

Share This
Η χρυσή ιστορία του δικού μας Γιάννη Αντετοκούνμπο στο All Star Game του NBA γράφτηκε με μάλιστα μια θηριώδης εμφάνιση όπως του άρμοζε.
Ήταν ο πρώτος σκόρερ της Ανατολής με 30 πόντους, αλλά και ο δεύτερος σε χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του με 23 λεπτά (22 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα για την ακρίβεια), με τον DeMar DeRozan να είναι πρώτος με 24 λεπτά!

Όλοι τον φοβήθηκαν με πρώτο τον Στεφ Κάρι που έπεσε στα πατώματα γιατί ο Γιάννης θα τον έβαζε και αυτόν μέσα στο καλάθι. Είχε φοβηθεί από την πρώτη συνάντηση τους που πήρε το ριμπάουντ και κάρφωσε δυνατά.

Όλος ο κόσμος τον θαύμασε και μαζί του νιώσαμε την υπερηφάνεια για αυτό το παιδί που ξεκίνησε από πάρα πολύ χαμηλά και κατάφερε ήδη να μετράει ένα-ένα τα άστρα στον ουρανό και να τα κατακτάει. Κανείς μας δεν ξέρει που μπορεί να φτάσει και είναι στο χέρι του και στην δύναμη του... Γιατί η καρδιά του το λέει... Εμείς πάντως ελπίζουμε και του ευχόμαστε την κορυφή (NBA) και τεράστιες διακρίσεις με την Εθνική ομάδα.

Μπορεί πλέον το All Star Game να παίζεται χωρίς καθόλου άμυνα αλλά δεν νομίζω πως κάποιος θα μπορούσε να κόψει τα καρφώματα και την διάθεση που έβγαζε μέσα στο παρκέ ο Γιάννης. Πήγε για να δείξει τι αξίζει και το πέτυχε... Ο κόσμος του NBA ασχολείται με αυτόν και σίγουρα τα επόμενα χρόνια θα γράψει με χρυσά γράμματα την ιστορία του.

Δείτε βίντεο από την αξέχαστη βραδιά του «Greek Freak»


Επιμέλεια: Γιώργος Τζαδήμας