Η συνάντηση που ίσως αλλάξει το επίπεδο του πρωταθλήματος! - RESPORTER.GR
Η συνάντηση που ίσως αλλάξει το επίπεδο του πρωταθλήματος!

Η συνάντηση που ίσως αλλάξει το επίπεδο του πρωταθλήματος!

Share This
Είναι γεγονός ότι οι ομοσπονδιακοι τεχνικοί της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ανέκαθεν δεν συνήθιζαν να συναντούσαν τους προπονητές των ομάδων του πρωταθλήματος.
Την αρχή λοιπόν έκανε χθες το μεσημέρι ο Μικαελ Σκιμπε! Ο γερμανός τεχνικός της εθνικής μας ομάδας συνάντησε σχεδόν όλους τους προπονητές των ομάδων της σούπερ Λίγκ συζητώντας μαζί τους τα της εθνικής μας ομάδας, προτείνοντας λύσεις προκειμένου να βελτιωθεί όσο περισσότερο γίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο ενώ έριξε και μια άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση στο τραπέζι η οποία αφορά την συγκέντρωση των παικτών οι οποίοι δεν παίρνουν χρόνο στις ομάδες τους την διάρκεια της διακοπής των εθνικών ομάδων.

Αυτό που μένει να αποδειχθεί στο άμεσο μέλλον είναι αν η αυτή η συνάντηση καρποφορήσει και τελικά οι "προτάσεις-ιδέες" του κ.Σκιμπε μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο το ήδη αρκετά υποβαθμισμένο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο γερμανός τεχνικός δεδομένης της εμπειρίας και της γνώσης που έχει από την
χώρα του (η οποία είναι από τις πιο προηγμένες ποδοσφαιρικά) ίσως αποδειχθεί ο καταλληλότερος άνθρωπος ο οποίος με τις ιδέες και τις προτάσεις του (αν και εφόσον αυτές γίνουν δεκτές) θα μπορεί να επαναφέρει το ποδόσφαιρο μας σε ένα αξιοπρεπές (τουλάχιστον) επίπεδο.

Η όλη κατάληξη της ιστορίας όμως δεν εξαρτάται μονάχα από τον ίδιο τον προπονητή. Το μπαλάκι πέφτει αυτήν την φορά στους αρμόδιους οργανισμούς οι οποίοι αν όντως (όπως λένε κατά καιρούς τουλάχιστον) θέλουν να αλλάξουν το ποδόσφαιρο στην πατρίδα μας θα πρέπει κάθε πρόταση που πιθανώς θα έχει ο Σκιμπε να την εξετάζουν μέχρι τέλους και αν το κρίνουν απαραίτητο να την υλοποιούν στο έπακρο!

Από την άλλη προκειμένου ένα πρωτάθλημα (και κατ'επέκταση το ποδόσφαιρο) μιας χώρας να ανέβει επίπεδο θα πρέπει τις περισσότερες ομάδες της σούπερ Λίγκ να τις στελεχώνουν Έλληνες, νεαροί και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές...έτσι και θα υπάρχει αρκετά δυνατό και αξιόπιστο υλικό για τις εθνικές ομάδες δύο μέλλον αλλά και θα αναδεικνύεται αρκετά στην χώρα μας το ελληνικό στοιχείο το οποίο τα τελευταία χρόνια (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) λείπει όσο τι ποσά από το πρωτάθλημα μας...

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει και αυτή η συνάντηση να αποτελέσει εφαλτήριο έτσι ώστε το πρωτάθλημα μας να αλλάξει προς το καλύτερο ποιοτικά αλλά θα πρέπει και όλοι οι αρμόδιοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων αν πραγματικά θέλουν να αλλάξει η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου