Αποκαλύφθηκαν οι ομάδες που θα παίξουν στο IEM Katowice - RESPORTER.GR
Αποκαλύφθηκαν οι ομάδες που θα παίξουν στο IEM Katowice

Αποκαλύφθηκαν οι ομάδες που θα παίξουν στο IEM Katowice

Share This


Mετά από τρεις γεμάτες και ανταγωνιστικές εβδομάδες αποκαλύφθηκαν τελικά οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο IEM World Championship.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως 6 Μαρτίου στο Spodek Arena και το ICC Hall στοKatowice της Πολωνίας και θα συμμετέχουν δύο ομάδες από κάθε μια από τις τέσσερις μεγαλύτερες περιοχές,την Κορέα,την Κίνα,τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη.

Τα κριτήρια για τις ομάδες που προσκλήθηκαν δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο σε αντίθεση με προηγούμενες φορές, δεν είχε σημασία αν ήταν πρώτες στο τουρνουά της περιοχής τους. Η Κορέα έστειλε πάλι τους παγκόσμιους πρωταθλητές SK Telecom T1, η Βόρεια Αμερική έστειλε τους Team SoloMid, η Ευρώπη τους Fnatic και την τετράδα κλίνουν οι Royal Never Give Up από την Κίνα.

Την υπόλοιπη τετράδα θα ολοκληρώσουν οι ομάδες των τελικών των προηγούμενων τουρνουά το 2015 στο IEM Cologne και IEM San Jose.Από την Κίνα θα παίξουν οι : Qiao Gu Reapers,από την Κορέα οιEver,από την Ευρώπη οι Origen,ενώ από την Βόρεια Αμερική οι Counter Logic Gaming (CLG).

Απορία προκαλεί η επιλογή των προσκεκλημένων ομάδων μιας και απουσιάζουν ομάδες που είναι πρώτες τις περιοχές τους και αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε πολύ καλύτερη κατάσταση όπως οιImmortals από NA που είναι αήττητοι, των H2K και G2 που οδηγούν την κούρσα της Ευρώπης και των finalist του παγκοσμίου ROX Tigers που βρίσκονται στην πρώτη θέση της Κορέας.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου