Ένας φυσικός ηγέτης που τόσο πολύ λείπει από τον Παναθηναϊκό! - RESPORTER.GR

Breaking

26/2/16

Ένας φυσικός ηγέτης που τόσο πολύ λείπει από τον Παναθηναϊκό!

Ένα ερώτημα το οποίο προκύπτει στον Παναθηναϊκό όλο αυτό το διάστημα είναι ένα (πέρα από τα αγωνιστικά, τα εξωαγωνιστικά, τα διοικητικά κλπ)..."Μήπως αυτοί οι ποδοσφαιριστές που αποτελούν μέλη ένος από τους ιστορικότερους συλλόγους στην Ελλάδα δεν γνωρίζουν ποιά φανέλα φοράνε;"


Εκτός από το παραπάνω ερώτημα το οποίο τίθεται από πολύ κόσμο είναι δεδομένο ότι τα τελευταία χρόνια λείπει από την ομάδα ένας Η-Γ-Ε-Τ-Η-Σ! Ένας άνθρωπος ο οποίος κάθε αγωνιστική θα δίνει το 100% στο γήπεδο, θα ματώνει αυτήν την τιμημένη φανέλα και θα μπορεί με τα ηγετικά του χαρακτηριστικά να καθοδηγήσει και την υπόλοιπη ομάδα.

Θα μου πει κάποιος "Και ο Ζέκα ρε Αρτέμη τι είναι;"! Συμφωνώ ο Ζέκα αυτά τα τέσσερα χρόνια έχει προσφέρει τα μέγιστα, έχει ματώσει την φανέλα ουκ ολίγες φορές, εμφανίζεται σε κάθε ματς μαχητικότατος...δεν είναι όμως παιδί από τα σπλάχνα του συλλόγου!!!!
Αυτήν την στιγμή η ομάδα χρειάζεται μία ηγετικη φυσιογνωμία σαν τον Μπασινά, τον Καραγκούνη, τον Γκούμα.

Χρειάζεται έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θα προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου και από μικρό παιδί θα ζει με την ιδέα του Παναθηναϊκού και θα νοιάζεται πραγματικά τον σύλλογο...

Γιατί ο Παναθηναϊκός εκτός από τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζει (αγωνιστικά και μη) έχει και αυτό το σημαντικό πρόβλημα...της ύπαρξης ενός φυσικού ηγέτη που αγαπά πραγματικά και πονά τον σύλλογο...
-->