Μέχρι τότε έχει το δικαίωμα να ονειρεύεται ... - RESPORTER.GR
Μέχρι τότε έχει το δικαίωμα να ονειρεύεται ...

Μέχρι τότε έχει το δικαίωμα να ονειρεύεται ...

Share This

Επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό πολλά χαμόγελα, ικανοποίηση και όνειρα για το μέλλον και πιο απλά βλέπουν αστεράκια οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα καθώς έχουν πολλά να δουν τα μάτια μας ακόμα.


Μεγάλη ανατροπή σκηνικού χθες στο Φάληρο με τον Πάρντο να μπαίνει και να κάνει ότι δεν μπορούσαν οι άλλοι... Απλά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα .

Οι κόκκινοι σε όλο τον αγώνα ήταν πολύ καλύτεροι από τους Κροάτες αλλά τους έλειπε αυτό το κάτι ώστε να τελειώσουν την φάση με την μπάλα μέσα στο τέρμα.

Μετά το τέρμα της Ντιναμό όλη την ώρα σκεφτόμουν πως άμα μπει ένα γκολ για τον Ολυμπιακό η ομάδα θα απελευθερωθεί και θα καταφέρει να βάλει κι άλλα , αυτό δεν έγινε καθώς στο 89` ο Πάρντο έκανε το 2-1 αλλά οι Κροάτες μετά το 70` κουράστηκαν γιατί πίεζαν ψηλά σε όλο τον αγώνα σχεδόν .

Ο Μάρκο Σίλβα για άλλη μια φορά διάβασε τέλεια το παιχνίδι και έβαλε από τα δεξιά τον Πάρντο που έβλεπε πως υπάρχει πρόβλημα για τους αντιπάλους και ότι από εκεί θα αλλάξει όλο το σκηνικό του αγώνα.

Τώρα η πρόκριση είναι στα χέρια του και στο Γ.Καραϊσκάκης στην τελευταία αγωνιστική με την Άρσεναλ, που θα είναι ένα ιστορικό ματς καθώς θα έχει την ευκαιρία να αφήσει έξω τους Άγγλους .

Κανείς δεν πίστευε τέτοια εξέλιξη όταν άκουσε τον όμιλο και τους αντιπάλους, αλλά φέτος ο Ολυμπιακός είναι για το βήμα παραπάνω και έχει κάνει τους φίλους του να ονειρεύονται πιο πέρα από κάθε άλλη φορά.

Αν και χρειάζεται ένα βαθμό δεν νομίζω πως η Μπάγερν θα αφήσει το παιχνίδι και θα κερδίσει την άλλη αγωνιστική για να καθαρίσει την πρώτη θέση του ομίλου .

Όπως και από την άλλη η Άρσεναλ δεν θα το αφήσει και θα κερδίσει την Ντιναμό στο Λονδίνο .

Αν και δύσκολα αυτός ο ψυχωμένος Ολυμπιακός θα μείνει έξω, στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις και κρατάς μια πισινή, αυτό πρέπει να κάνουν όλοι στις τάξεις του Ολυμπιακού και να μην αφήσουν κανένα να πάρει αέρα γιατί ακόμα όλα είναι ανοιχτά.


Οπότε όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική στο Γ.Καραϊσκάκης που για να μην περάσει ο Ολυμπιακός θα πρέπει να χάσει με δύο γκολ διαφορά .

Μέχρι τότε έχει το δικαίωμα να ονειρεύεται ...

Γιώργος Τζαδήμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου