Ο Σωτήρης Μήλιος προτείνει Κώστα Τσάνα για προπονητή! - RESPORTER.GR
Ο Σωτήρης Μήλιος προτείνει Κώστα Τσάνα για προπονητή!

Ο Σωτήρης Μήλιος προτείνει Κώστα Τσάνα για προπονητή!

Share This
Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί για τον πάγκο της Εθνικής εγχώρια και μη αλλά η καλύτερη επιλογή είναι ο Κώστας Τσάνας.


Ξέρω ότι όλοι πιστεύετε ότι είναι ένας απλός υπηρεσιακός ο οποίος δεν μπορεί να κρατηθεί ως πρώτος προπονητής της "γαλανόλευκης" αλλά αυτό που χρειάζεται η χώρα μας δεν είναι οι προκρίσεις σε Euro-Mundial.

Πλέον η Εθνική βαδίζει σε νέα μονοπάτια με νέους παίκτες να απαρτίζουν το ρόστερ και αυτό που χρειάζεται είναι χτίσιμο από την αρχή. Μπορεί να μην έχει επιτευχθεί ο στόχος του euro στη Γαλλία αλλά εγώ είδα κάποια πράγματα στους διεθνείς που πολύ μου άρεσαν. Καταλαβαίνω ότι οι περισσότεροι ίσως να μην συμφωνείτε με την άποψη μου γιατί έχετε ως γνώμονα της ήττες που παρουσίασε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα καθ'όλη την διάρκεια των ομίλων αλλά η Εθνική αυτή την στιγμή έκλεισε έναν κύκλο, την μετά-Ρεχάγκελ και Σάντος εποχή. Αυτό που χρειάζεται την δεδομένη στιγμή είναι ένας προπονητής που να προκαλέι φόβο στα αποδυτήρια, έναν προπονητή που θα τους δώσει να καταλάβουν ότι το εθνόσημο που υπάρχει μπροστά είναι πιο σημαντικό από αυτό που υπάρχει πίσω και δεν μπορώ να δω άλλον προπονητή από τον Κώστα Τσάνα.

Με τον Κώστα Τσάνα (έστω και υπηρεσιακό) είδα έναν άλλον χαρακτήρα της Εθνικής που πιστεύω ότι αν είχε από την αρχή τέτοια πειθαρχεία θα είχαμε οδηγηθεί σε διαφορετικά αποτελέσματα. Ο Τσάνας να σας θυμίσω ότι ήταν προπονητής στις Εθνικές U21 και U19 και τι έκανε σε αυτές ;;; Πρόκριση στα τελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος με την Κ20 και τελικό ευρωπαϊκού με την Κ19. Ξέρω ότι και πάλι θα πείτε ότι είναι διαφορετικό γιατί αυτή είναι η Εθνική Ανδρών αλλά και πάλι αυτή η Εθνική είναι αυτή που προκρίθηκε στον τελικό Ευρωπαϊκού και στα τελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Θέλω να πω με λίγα λόγια ότι έχει την δυνατότητα και το πνεύμα να οδηγήσει και την Ανδρών σε επιτυχίες.Εξάλλου μετά-Σάντος δοκιμάσαμε πολλές ανεπιτυχείς επιλογές άρα δεν θα ήταν και άσχημα να δοκιμάσουμε και αυτή.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΗΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου